Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie

Kinderen kunnen verschillende klachten ervaren die afwijken van die van volwassenen, waarbij de expertise van een kinderfysiotherapeut van onschatbare waarde kan zijn. Deze klachten omvatten onder andere moeite met schrijven, vertraagde motorische ontwikkeling, onhandigheid met sporten en bewegen, pijnklachten, voorkeurshouding bij baby's, houdingsproblemen en chronische aandoeningen. Een gespecialiseerde kinderfysiotherapeut, kan hulp bieden bij deze specifieke uitdagingen.

Voor ouders die zich afvragen hoe ze hun kind kunnen helpen bij het overwinnen van deze obstakels, biedt kinderfysiotherapie een oplossing. Bij Fysiotherapie Hooiweg staan we klaar om kinderen te ondersteunen bij het verbeteren van hun motorische vaardigheden en het verminderen van pijnklachten. Door middel van deskundige begeleiding en gerichte oefeningen kunnen kinderen hun potentieel volledig benutten en zich optimaal ontwikkelen.

Het goede nieuws is dat kinderfysiotherapie toegankelijk is en vaak tot wel 18 keer vergoed wordt vanuit de basisverzekering. Ouders die meer willen weten over de mogelijkheden van kinderfysiotherapie of die hun kind willen aanmelden voor behandeling, worden aangemoedigd om een afspraak te maken.

Meer informatie over de behandeling?

Heeft u vragen over Kinderfysiotherapie?
Bel gerust naar 0594 - 50 59 71 of stuur e-mail naar [email protected].

Wilt u een afspraak maken?
CONTACTGEGEVENS
ONZE OPENINGSTIJDEN
HANDIGE INFORMATIE
VEELGESTELDE VRAGEN
Bij vragen helpen wij u graag verder. Bekijk onze veelgestelde vragen.
VEELGESTELDE VRAGEN
U heeft een aantal rechten als u zorg ontvangt, bijvoorbeeld het recht op informatie. Lees hier meer over uw rechten.
© 2024 Fysiotherapie Hooiweg