Werkwijze

Werkwijze

Als u zich aanmeldt bij onze praktijk dan bieden we u altijd binnen drie werkdagen een mogelijkheid aan voor een intake. We werken niet met wachtlijsten voor fysiotherapeutische behandelingen.

Uw eerste afspraak bestaat uit een intake. Dat houdt het volgende in: Een vraaggesprek en lichamelijk onderzoek om uw hulpvraag en de oorzaak van de klachten in kaart te brengen. Met deze gegevens wordt een fysiotherapeutische diagnose gesteld en in overleg met u wordt vervolgens een behandelplan opgesteld. We proberen gelijk al te beginnen met de behandeling en u ook al ondersteunende oefeningen mee naar huis te geven. Hierbij maken we gebruik van de physitrack app.

Naast de oefentherapie in een van onze twee ruime oefenzalen kan de fysiotherapeut ter ondersteuning van de behandeling gebruik maken van manuele therapie, massage, triggerpoint behandeling, dry needling en echografie.

Door gerichte coaching gedurende de behandeling willen wij u bewust maken van voldoende en verantwoorde beweging. Belangrijk hierbij is dat u uw mogelijkheden en grenzen ontdekt en die vervolgens ook respecteert om herhaling en/of verergering van de klachten te voorkomen.

Directe Toegang Fysiotherapie

Sinds januari 2006 is er geen verwijzing meer nodig van huisarts of medisch specialist voor een bezoek aan de fysiotherapeut. De fysiotherapeutische behandeling is dus vrij toegankelijk. U kunt rechtstreeks een afspraak met ons maken. Bij verhindering van een afspraak vragen wij u zich tijdig af te melden. Klik hier voor onze huisregels.

CONTACTGEGEVENS
ONZE OPENINGSTIJDEN
HANDIGE INFORMATIE
VEELGESTELDE VRAGEN
Bij vragen helpen wij u graag verder. Bekijk onze veelgestelde vragen.
VEELGESTELDE VRAGEN
U heeft een aantal rechten als u zorg ontvangt, bijvoorbeeld het recht op informatie. Lees hier meer over uw rechten.
© 2024 Fysiotherapie Hooiweg