Fitness

Fitness

De Fysio Fitness is voor iedereen toegankelijk. Na de intake kunt u zelfstandig of tijdens de begeleide uren trainen. Ook na beëindiging van of gedurende uw therapietraject kunt u instromen in de fitness.  

Een van onze therapeuten maakt voor u een persoonlijk trainingsschema zodat u uw conditie nog verder kunt verbeteren of op peil houden. Er zijn uren waar u zelfstandig kunt trainen en er zijn begeleide fitness uren waar getraind wordt onder begeleiding van fysiotherapeuten en fysiotherapeuten in opleiding. Overleg met een van de therapeuten voor de mogelijkheden.

Gezinskorting!

Wist u dat u korting krijgt als u met meerdere gezinsleden traint bij de fitness en/of de groepslessen? Indien u gebruik maakt van verschillende abonnementen dan geldt het duurste abonnement als hoofdabonnement en krijgt u op ieder volgend abonnement 20% korting!

Trainingen

Naast de Fysio Fitness biedt Fysiotherapie Hooiweg ook verschillende groepslessen aan. Klik op onderstaande buttons voor meer informatie: Heeft u vragen? U kunt ons gerust eens bellen via 0594 - 50 59 71.

Wilt u een afspraak maken?
CONTACTGEGEVENS
ONZE OPENINGSTIJDEN
HANDIGE INFORMATIE
VEELGESTELDE VRAGEN
Bij vragen helpen wij u graag verder. Bekijk onze veelgestelde vragen.
VEELGESTELDE VRAGEN
U heeft een aantal rechten als u zorg ontvangt, bijvoorbeeld het recht op informatie. Lees hier meer over uw rechten.
© 2024 Fysiotherapie Hooiweg